2021-04-09

Ny satsning på Sidsjö-området – snart byggs över 20 radhus

Vid intresse och frågor, kontakta Bjurfors


MATHIAS JONSSON
Reg. Fastighetsmäklare
Nybrogatan 27, 852 36 SUNDSVALL

070 – 685 58 85 [MOBIL]

060 – 61 50 00 [KONTOR]
mathias.jonsson@bjurfors.se
bjurfors.se/sundsvall

2021-04-01

Din nya bostadshyra 2021

Årets hyresförhandling är klar och en överenskommelse med hyresgästföreningen har resulterat i en hyreshöjning om 0,89%. Din nya hyra börjar att gälla från 1 april. Det innebär att om din hyra idag är 7.000 kr/månad så kommer den att höjas med 62 kr. Har du frågor kring din hyra är du välkommen att kontakta vår kundservice på info@hedern.se alt. 060-13 53 00.

2021-03-23

Nu säljer vi en fin fastighet i Örnsköldsvik!

Läroverksgatan 10C, Örnsköldsvik – Fastighetsbyrån (fastighetsbyran.com)

 

 

2020-11-27

Här får ni träffa vår verksamhetschef Anders Rönnqvist.

Nu har Anders varit hos oss i drygt tre månader och har nu blivit varm i kläderna. Anders har kommit in med en härlig energi och engagemang för oss som medarbetare men också med struktur och målfokusering för vår verksamhet.

Vi är så glada att ha Anders här hos oss på Hedern Fastigheter! Om han snabbt får beskriva sig själv med några korta rader så låter det så här:

 

”Att vara ambitiös och handlingskraftig märks i det mesta jag gör. Jag är starkt resultatfokuserad och arbetar målinriktat och strategiskt. Jag drivs av förbättringar och utmaningar, både privat som inom jobbet. Under min studietid satsade jag på dubbla examen, en civilingenjörsexamen inom datateknik samt en civilekonomexamen inom redovisning.

Jag gillar att ha en aktiv fritid, där mycket tid läggs på träning och aktiviteter med familjen. Träningen ger mig ny energi och är en förutsättning för att hålla mitt fokus och engagemang uppe. Så engagemang och en stor vilja i allt jag tar för mig är något jag tycker är viktigt och det kommer också att märkas i mitt arbete.”

 

Anders kommer ursprungligen från liten by 2,5 mil väster om Skellefteå som heter Skråmträsk. Hemma i byn så var det jakt och fiske som gällde men ville man se riktigt bra hockey så var det till Skellefteå man skulle åka enligt Anders (och det tycker han fortfarande) Därom kan vi ju tvista. ?

Som liten drömde han om att blir polis som sin pappa och om han hade en superkraft skulle det vara att kunna resa i tiden. Nu har han tyvärr inte den kraften men att resa i värden är någonting som Anders gärna gör tillsammans med sin familj.

Fem snabba frågor till Anders:

Te eller Kaffe?                             Te

Sol-eller skidsemester?           Skidsemester

Planering eller Spontanitet?  Planering

Tv eller streaming?                    Streaming

Utekväll eller hemmakväll?    Föredrar en hemmakväll.

Vi är tacksamma att Anders har tagit Sundsvall till sitt hjärta även om Skråmträsk fortfarande ligger på topp ?

 

2020-03-23

Din nya bostadshyra 2020

Årets hyresförhandling är klar och en överenskommelse med hyresgästföreningen har resulterat i en hyreshöjning om 1,83%. Din nya hyra börjar att gälla från 1 april. Det innebär att om din hyra idag är 7.000 kr/månad så kommer den att höjas med 128 kr. Har du frågor kring din hyra är du välkommen att kontakta vår kundservice på info@hedern.se alt. 060-13 53 00.

2020-03-18

Hjälp för att skydda äldre från covid -19

Bästa hyresgäst!

Hedern Fastigheter följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer när det gäller Covid-19.

De allmänna råden för att undvika smitta är: Tvätta händerna ofta –  Undvik att röra ögon, näsa och mun – Stanna hemma om du känner dig sjuk – Nys eller hosta i armvecket. Enligt nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten bör personer över 70 år begränsa sina kontakter med andra människor så långt det går under en tid framöver.

Därför vänder vi oss specifikt till dig som är över 70 år och som bor i någon av våra fastigheter. Om du saknar anhörig på orten, som kan hjälpa till med att handla, hör gärna av er till oss på 060-13 53 00 så kan vi hjälpa till med att handla matvaror under det speciella läge som nu råder. Tillsammans ska vi hjälpas åt att minska smittspridning och på sikt övervinna viruset genom att följa myndighetens rekommendationer och visa respekt mot varandra.

 

 

 

2020-02-25

Hyresförhandling 2020 pågår

Hyresförhandling för 2020 års nya hyror pågår för vårt bostadsbestånd i Sundsvall. Din nya hyra kommer att gälla fr o m april och meddelas under mars.

2020-02-18

Solceller gör Hederns kontor klimatneutralt

Hedern Fastigheter har under 2019 installerat drygt 100 st. solpaneler på taket i den egna Fastigheten Heffner Park i Skönsberg. Installationen kommer att leverera el inom fastigheten som motsvarar hela Hederns egna förbrukning under ett år som uppgår till ca 23.000 kWh/år. Detta resulterar i att Hederns kontorsverksamhet kommer att vara klimatneutralt genom att minska klimatbelastningen med ca 370 kg CO2 årligen. Den förbrukning av el som därigenom reduceras bör komma väl till användning för att undvika framtida köp av icke miljövänligt framställd elektricitet i Sveriges övriga elnät. Den del av takytan som används för installationen är en mycket liten del av den yta som finns tillgänglig så potentialen för ytterligare installation av solpaneler är betydande.

2019-12-20

Ny verksamhetschef till Hedern Fastigheter

Är du den vi söker? Som verksamhetschef har du det yttersta ansvaret för Hederns verksamhet. Vi ser gärna att du har akademisk utbildning inom relevant område t.ex. ekonomi, teknik, ledarskap eller annan utbildning inom fastigheter. Förutom dina teoretiska kunskaper bör du ha några års erfarenhet inom fastighetsbranschen och av att leda och utveckla personal på både strategisk och operativ nivå. I denna rekrytering samarbetar vi med Rutinera, vill du veta mer? Klicka här!

2019-11-26

Hedern har antagit policyn "Huskurage"

Huskurage är inte något annat än civilkurage i egentlig mening, så tänkte vi på Hedern när vi antog policyn om Huskurage. Vi vill uppmana till att gå från oro till omtanke. Att man som granne agerar när något inte verkar stå rätt till. Huskurage som metod är en slags grannskapets HLR (hjärt-lungräddning) för hur man ska bete sig vid oro för våld. En våldets ”rädda-larma-släck”-metod, en grannsamverkan som räddar liv. Läs vår policy här!  För mer information kan du klicka här. Vill du veta mer om huskurage kan du också gå in på www.huskurage.se  Vi kommer också att dela ut en liten bok till alla våra bostadshyresgäster för att sprida detta viktiga budskap.