Nyhet · 2020-11-27

Här får ni träffa vår verksamhetschef Anders Rönnqvist.

Nu har Anders varit hos oss i drygt tre månader och har nu blivit varm i kläderna. Anders har kommit in med en härlig energi och engagemang för oss som medarbetare men också med struktur och målfokusering för vår verksamhet.

Vi är så glada att ha Anders här hos oss på Hedern Fastigheter! Om han snabbt får beskriva sig själv med några korta rader så låter det så här:

Att vara ambitiös och handlingskraftig märks i det mesta jag gör. Jag är starkt resultatfokuserad och arbetar målinriktat och strategiskt. Jag drivs av förbättringar och utmaningar, både privat som inom jobbet. Under min studietid satsade jag på dubbla examen, en civilingenjörsexamen inom datateknik samt en civilekonomexamen inom redovisning.

Jag gillar att ha en aktiv fritid, där mycket tid läggs på träning och aktiviteter med familjen. Träningen ger mig ny energi och är en förutsättning för att hålla mitt fokus och engagemang uppe. Så engagemang och en stor vilja i allt jag tar för mig är något jag tycker är viktigt och det kommer också att märkas i mitt arbete.

Anders kommer ursprungligen från liten by 2,5 mil väster om Skellefteå som heter Skråmträsk. Hemma i byn så var det jakt och fiske som gällde men ville man se riktigt bra hockey så var det till Skellefteå man skulle åka enligt Anders (och det tycker han fortfarande) Därom kan vi ju tvista.

Som liten drömde han om att blir polis som sin pappa och om han hade en superkraft skulle det vara att kunna resa i tiden. Nu har han tyvärr inte den kraften men att resa i värden är någonting som Anders gärna gör tillsammans med sin familj.

Fem snabba frågor till Anders:

Te eller Kaffe? – Te
Sol-eller skidsemester? – Skidsemester
Planering eller Spontanitet? – Planering
Tv eller streaming? – Streaming
Utekväll eller hemmakväll? – Föredrar en hemmakväll

Vi är tacksamma att Anders har tagit Sundsvall till sitt hjärta även om Skråmträsk fortfarande ligger på topp?